Trevlig bodag på Västra strand

0

Västra strand i Vaggeryd är det bostadsområde i kommuns som har flest lediga tomter. Faktiskt fler än aktuella Fåglabäck i Skillingaryd.
Återstår att se om den bodag som arrangerades på Västra strand kan hjälpa till att råda bot på det.
Några trevliga timmar blev det för de som hade letat sig fram till området vid Hjortsjöns västra strand, tre kilometer från ortens centrala delar.
Man kan inte klaga på engagemanget hos de familjer som valt att slå sig ner här. Det var många olika aktiviteter som erbjöds besökaren: loppis och bakluckeloppis främst men också servering av fika med hembakt på var och varannan tomt. Dessutom bjöd Dan Heiver på en uttrycksfull konstutställning med ett och annat  färgsprakande alster i ett partytält mitt i familjens Heivers charmanta trädgård.
Arrangörerna bakom bodagen var Vaggeryds kommun och var enligt uppgift nöjda.

Men gensvaret? Någon direkt invasion av intresserade upplevde vi inte. Det hade heller inte skadat om man hade städat upp i den gallrade ungskogen utmed gatorna som leder från parkeringen in på området och som utgör tomtmark. Finishen är alltid viktig när något ska säljas.

Västra strand skapades som Hjortsjöområdet för knappt 40 år sedan. I slutet av 1980-talet började områdets södra del att byggas ut – i början av 2000-talet var turen kommen till dess norra del där fastigheterna närmast sjöns västra strand snabbt bebyggdes. De lediga tomterna finns idag en bit bort från sjön.

LÄMNA ETT SVAR