Senaste polisnotiserna

0
  • En hundägare har polisanmälts i Skillingaryd. Ägarens hund hade nämligen okopplad sprungit fram till en kvinna och hennes hund. Nu blev det inget blodvite, men kvinnan har polisanmält den andra hundägaren för brott mot lagen om tillsyn av hund.
  • I Tofteryd, utanför Hok skedde ett villainbrott i går. Någon har tagit sig in i fastigheten genom att bryta upp ett fönster. Inne i villan har lådor och skåp genomsökts. Ägaren uppger att kontanter och smycken har stulits.
  • En buckla och en kikare. Det är vad som stals vid golfbanan i Hok den 15 augusti. Det var i samband med en golftävling som en lycklig vinnare av en buckla lämnade den obevakad för några minuter. Innan han lämnade bucklan åt sitt öde placerade han en kikare i den. Efter cirka fyra minuter var han tillbaka och då saknades både buckla och kikare.

LÄMNA ETT SVAR