Apoteket i nya lokaler i Vaggeryd

0

I dag på förmiddagen  flyttade  Apoteket i Vaggeryd in i nya lokaler och i bästa tänkbara läge. Närmsta grannar på Järnvägsgatan är numera Coop, Swedbank och ICA Supermarket.
– Det känns bra att få möta våra kunder i den här moderna miljön, summerade apotekschefen Merita Makiqi.
Onekligen har Apoteksgruppen tagit ett stor kliv framåt i och med den här flytten till moderna lokaler efter 20 år i de gamla lokalerna som med tiden blev ganska trånga.
– När den här möjligheten öppnade sig kände vi att det var rätt att flytta från Linnégatan och hit till detta centrala läge, säger apotekets ägaren Tony Jansson.
– Tillgängligheten blir så mycket större. Här hamnar kunden i fokus. Dessutom blir apoteket minst två gånger så stort och personalen får bättre utrymmen. Vi utökar också sortimentet, med tonvikt på egenvård och med naturläkemedel eftersom det tidigare inte funnits någon hälsokostbutik här i Vaggeryd.
Andra nyheter är ändrade öppettider. Apoteket kommer i fortsättningen att ha öppet fyra timmar på lördagar .
– Dessutom kommer vi i fortsättningen inte att ha lunchstängt. Det är inte minst viktigt eftersom det är en förändring som våra kunder efterfrågat, säger Tony Jansson.
Kunderna verkade vara nöjda. Vi talade med når stycken, bland dem Lars-Uno Sandberg.
– Det är väl det fjärde apoteket i Vaggeryd som jag besöker, berättad han.
– Först lågt det i gamla K.F. Eriksson-huset i korsningen Linnégatan-Östergatan och sedan på den plats där Spis nu ligger innan man flyttade till de lokaler som användes fram till och med förra veckan.

Det betyder att man Apoteksgruppen blir hyresgäster hos PHL fastigheter och att VSBo därmed står med tomma butikslokaler på Linnegatan. Nya hyresgäster ska dock vara på gång där.

 

LÄMNA ETT SVAR