Lediga tjänster i Värnamo

0

Lediga tjänster hos Finnvedsbostäder i Värnamo

Reparatör – Arbetet som reparatör innebär många och täta kontakter med hyresgäster, kollegor och entreprenörer vilket innebär att flexibilitet, servicekänsla, kunnighet och förmågan till egna initiativ är nödvändiga egenskaper. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat felavhjälpande underhåll, inköp av material, mindre underhållsprojekt samt beredskap.

Marknadsassistent – Vi söker en kreativ och självgående marknadsassistent som kommer få utföra assisterande uppgifter som berör flera delar av företaget. I din roll kommer du dagligen vara i kontakt med människor och du bör trivas i en roll där ingen dag är den andra lik.

Här finns direktlänk om tjänsten som reparatör – senast 151028.

• Här finns direktlänk till tjänsten som marknadsassistent – senast 151028.

Här finns direktlänk till Finnvedsbostäder sida

fibo-annons-jobb-150918-10-7

LÄMNA ETT SVAR