Dannäs avslutade med seger

0

Hemma på Furuängsvallen satte Dannäs SK en snygg slutpunkt på säsongen. Det blev seger, 3–1 (2–1) mot Traryds IF.

– Väldigt skönt att avsluta med vinst, underströk tränaren Johan Adelstål, och fortsatte:

– Vi höll vår spelidé, skapade massvis med chanser, men hade svårt att få in bollen plus att Traryd hade en väldigt bra målvakt.

Sedan DSK tagit ledningen genom Dzenad Basic kvitterade Traryd med konstmål, men Jonas Bystedt återgav hemmalaget ledningen och 2–1 stod det i paus. Andra halvlek bjöd bara ett mål och det var Bystedt igen som hittade rätt. Därmed blev han DSK:s skyttekung i år med sex fullträffar.

Bystedt förtjänar plus och det får också Rikard Johansson för ett piggt inhopp, men alla kämpade fint och har all heder av dagens insats.

Johan Adelstål har gjort sitt första tränarår hos de gul-svarta.