Joakim tar över på ICA

0

Nu är det klart vem som blir efterträdare efter Jonas Hugosson på ICA Supermarket i Vaggeryd. Joakim Sörås tar från 1 december över som ICA-handlare på ICA Supermarket i Vaggeryd.

Joakim Sörås
Joakim Sörås

– Jag vill först och främst säga att jag är så otroligt glad över den värmen och positiva känslan som finns i Vaggeryd vilket gör att jag verkligen ser fram emot att gå till jobbet, berättar Joakim. Joakim är 39 år gammal och lever i ett särboförhållande med sin flickvän som bor i Stockholm.
– På min fritid gillar jag fotboll och att spela golf. Jag började jobba inom ICA för cirka 20 år sedan och kommer senast från ICA Kvantum i Sickla Stockholm, där jag har jobbat som butikschef/ställföreträdande handlare. Min karriär inom butik började dock i en mindre Matöppet-butik i Trelleborg i Skåne där jag också har mina rötter, berättar han.

Jonas Hugosson
Jonas Hugosson

Jonas Hugosson lämnar nu ICA i Vaggeryd. Arkivbild

LÄMNA ETT SVAR