1
Elever och personal drabbade samman i fotboll.

Idag var det dags för den årliga fotbollsmatchen mellan Hjortsjöskolans personal och examenseleverna från nionde klass. Personalen hade revansch att hämta, då de förra året fick storstryk av eleverna.

Den viktiga fotbollsmatchen spelades på gräsplanen vid brandstationen och förväntningarna var höga bland den stora publiken att eleverna skulle plocka hem den åtråvärda pokalen ännu en gång.

Redan från matchstart märktes att personalens målvakt Stefan Hellström var på ett alldeles lysande spelhumör och visade att det skulle bli svårt för eleverna att göra mål på honom.

Redan efter första halvlek så stod det 2–0 till personalen efter två mål av Tommy Wallin från UC-UG.

Andra halvlek var i stort sett spel mot ett mål, men Stefan Hellström gjorde en mängd svettiga räddningar och räddade personalen tills det endast var en minut kvar, då eleverna äntligen lyckades få in ett mål.

Domaren Reshat Shabani la sedan till åtta minuters tilläggstid, men trots detta lyckades inte eleverna få till en kvittering. Efter en tuff och rättvis match som slutade med att lag personalen vann med 2–1. Detta mycket tack vare matchens lirare – målvakten Stefan Hellström – som gjorde en mängd kvalificerade räddningar.