Seger för Forsheda mot Mariebo

0

Försheda IFK kom tillbaka efter storförlusten mot Norrahammars IK med 1–8 och hemmavann över Mariebo med 3–1 trots underläge i halvtid.

Tack vare seger passerade Forsheda Mariebo, nu tretton mot tolv poäng. Båda lagen får dock tufft att ordna nytt kontraktet. Hoppet är dock inte ute och hemmalaget stärkte sina aktier något.
– Om vi fortsätter att spela så bra som i kväll finns det möjlighet, säger tränaren Christer Pettersson.

Trots underläget var Forsheda bättre över hala matchen.

– Vi lovade i dag att kämpa för varandra och vi spelade mycket väl i dag, berömmer Christer.

Lite extra plus it’ll Jesper Ericsson, Alfred Olofsson och Andreas Jörgensen men alla i laget får godkänt.

Andreas Jörgensen svarade tre minuter in på andra halvlek för kvitteringen. Efter 66 minuter gjorde Jonas Hansson 2–1 och 3–1 kom efter 87 minuter genom Kingsford Okae Boateng.