TV: Kärda firade och vann

0

Det var festligt värre när Kärda IF besegrade Virestad med 2–0 (1–0).

Kärda inledde i ett tempo som gästerna inte hade något botemedel mot. 1–0 efter fem minuter genom Markus Eriksson var helt logiskt. Man bara väntade på fler mål men flera skott i fina lägen gick strax utanför. Virestad kom undan med blotta förskräckelsen.

I slutet av halvleken lyfte sig gästerna och hade ett par bra målchanser under en intensiv tiominutersperiod:
– Vi var nog lite trött då, medger Oscar Petersson, spelande tränare i KIF.

Andra halvlek blev ganska lik den första men det dröjde faktiskt till minut 89 innan rullgardinen definitivt drogs ned för gästerna då Robin Söderberg nickade in 2–0.

Kärda var klassen bättre och Oscar Petersson var nöjd:
– Vi är fortfarande obesegrade i höst, noterar han.

Markus Eriksson och Andreas Finnander får lite extra plus i försvaret. I övrigt var det jämnt och stabilt över hela linjen.

Det var extra festligt kring matchen med anledning av att hemmaledaren Kjell Eriksson bjöd på 60-årsfest. Mer om den kommer i ett reportage i nyhetsspalten.