Forsheda uddamålsföll mot Bosna

0

Bosna IF besegrade Forsheda IF med 3–2 (2–1). På grund av sjukdomar hade FIF en tunn besättning i dag, endast tolv spelare och backen Hugo Pettersson fick vakta målet. Hugo var duktig, räddade en straff och var alert även i övrigt.

Andreas Jörgensen gav Forsheda ledningen. Hemmalaget hade sedan två utmärkta målchanser genom två straffar. Den ena räddade FIF-målvakten och den andra gick utanför målet.

I slutet av halvleken kunde Bosna vända till 2–1 och tidigt i andra halvlek kom 3–1.’’Men 15 minuter kvar av matchen reducerade Jonas Hansson på straff och därtill drabbades hemmalaget av en utvisning.

Forsheda försökte trycka på för en kvittering men hemmalaget spelade stabilt och redde ut allt på ett bra sätt.

– Bosna är tunga att möta men vi gjorde en bra match, säger FIF-tränaren Christer Pettersson om sitt lag som nästa år flyttas ned till division fem.

17-årige Victor Eklund hörde till en av de bättre i Forsheda. Det är ett framtidslöfte.