Vargen är en saknad hund som heter Frida

14

Det djur som några kanske trott vara en varg är i själva verket en hund som ägarfamiljen nu söker.

– Hunden  lyssnar till namnet Frida. Hunden är väldigt skygg men snäll. Hon har varit borta sedan den 14/10. Om någon skulle se henne försök fånga den. Annars ring Lasse 070–6413027, hälsar man från ägarfamiljen.

Uppdaterat: 161023: 20.46. Hunden har i dag setts i Stensfors lite väster om Skillingaryd men har ännu inte kommit hem.

varg161019bild2

14 KOMMENTARER

  1. Det var ju synd att jag inte visste detta när jag såg henne i Tisdags morse! Jag hoppas verkligen att hunden hittas, och kan få komma tillbaka till sin ägare.

  2. Hunden Frida är en 8 år gammal norsk gråhund har inget halsband eller id märkning. Hon försvann från hemmet i Norra Unnaryd den 14/10 är tveksam om det är hon på bilden ser ej om det är en gråhund bilden lite svag. Frida är snäll men skygg.
    Hennes ägare heter Ronny Dalslätt och bor i Remma Bottnaryd, det går bra att kontakta mig om några observationer gjorts är polisanmält.

  3. Gruppen bosses hundhjälp arbetar för fullt följer den men den går inte att fånga in kanske bra om husse e me i teamet? Kontakta ”hunden i habo” en grupp på fb.

  4. tviler sterkt på at den hund som er på kortet er en gråhund, ser inte sån ut, men håper inderligt at den hund som er forsvunnet hitas, spring eller gå inte etter en hund som er red av seg, leg gjerne ut et plag med egarens lokt i nerleken der hunden ses, pröv sedan å få låkket den in i et hus uthus eller lignende, at det går å ha igjen dören ner hunden er inne,.er ingen spesialist men det er brukt hos flere.

LÄMNA ETT SVAR