Söker 20 montörer

1

Flodin presenterar 20 bemanningsjobb som montörer.

Arbetsgivare: Flodin
Platser: 20
Ort: Tenhult
Uppdragstyp: Bemanning
Område: Teknik/Produktion
Publicerad: 2016-10-27
Sista ansökningsdag: 2016-11-27

Erfarna montörer

Vår kund har fullt upp och därför söker vi ytterligare montörer. Vi behöver dig med flera års erfarenhet och som är driven. För rollen krävs att du är praktiskt lagd och kan hantera verktyg. Du är en nyfiken person som tar egna initiativ och arbetar självständigt. Vi vill att du gillar utmaningar och ser möjligheter i ditt arbete, du driver förbättringar och är proaktiv. Vi uppskattar ordning och reda för att bygga en bättre struktur. Som person är du lugn, gillar ansvar och bidrar med ett gott humör.

För rätt person kan uppdraget leda till en anställning hos kund. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett ungt, men ändå erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov.

Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär.

Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta:

Peter Flodin 073–325 52 33 eller via e-post peter@flodinab.se

Camilla Flodin 070–822 32 20 eller via e-post camilla@flodinab.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan och läs mer!

1 KOMMENTAR

  1. Jag är en erfaren montör är intresserad av att jobba i tenhult bor i vaggeryd och pendla är inget problem hör gärna av er med eran adress då min cv inte funkar på email mvh rosie åhlin Gustafsson

LÄMNA ETT SVAR