Ledigt jobb som lastbilsmekaniker

0

Flodin presenterar en plats som lastbilsmekaniker i Jönköping.

Erfaren lastbilsmekaniker

Arbetsgivare: Flodin
Platser: 1
Ort: Jönköping
Uppdragstyp: Rekrytering
Område: Installation, drift och underhåll
Publicerad: 2016-11-01
Sista ansökningsdag: 2016-12-02

Vi söker en erfaren lastbilsmekaniker till vår kund som har mycket att göra i verkstaden. Vi ser gärna att du har utbildning inom tung fordonsteknik eller motsvarande erfarenheter. Datorvana och datorkunskap är en förutsättning då arbetet i många moment kräver uppkoppling av dator mot fordon.

Du bör ha arbetat som mekaniker under några år samt om du har C, D eller E-körkort ser vi det som meriterande. B-körkort är ett krav. Tjänsten är på heltid och arbetet sker på schemalagd tid där även kvällar kan ingå.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett ungt, men ändå erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov.

Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär.

Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta:

Camilla Flodin 070–822 32 20 eller via e-post camilla@flodinab.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan och läs mer!

LÄMNA ETT SVAR