Holmgrens Bil söker Bilskadetekniker

0

Holmgrens Bil i Jönköping har ett ledigt jobb.

Arbetsgivare: Holmgrens Bil AB
Platser: 1
Ort: Jönköping
Uppdragstyp: Rekrytering
Område: Teknik/Produktion
Publicerad: 2016-11-09
Sista ansökningsdag: 2016-12-11

Holmgrens Bil är en av Sveriges största privata bilhandlare. Holmgrens Bil AB koncernen har en omsättning om cirka 4 mdr och sysselsätter cirka 700 personer. Vi fokuserar på ditt liv med bilen. Vi vill att ägandet ska vara enkelt och bekymmersfritt. Holmgrens Bil finns på orterna Jönköping, Nässjö, Skövde, Göteborg, Vetlanda, Värnamo, Växjö, Borås. Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Oskarshamn, Vimmerby, Västervik och Kungsbacka. På våra anläggningar hittar du ett stort sortiment av både nya och begagnade bilar. Hos oss kan du även tryggt lämna in bilen för all typ av bilservice, byte av vindruta, lagning av stenskott och bilvård. För mer information se: www.holmgrensbil.se

Holmgrens Bil söker Bilskadetekniker 

Vi söker en erfaren bilskadetekniker till vårt skadecenter i Vättersnäs då vår nuvarande har gått vidare i en annan roll inom företaget. På vårt skadecenter tar vi hand om skador från flera av koncernens områden, vi har hand om allt från de enkla jobben till större strukturskador. Därför söker vi nu en skickliga bilskadetekniker som vill bli del av ett härligt gäng i ett spännande företag med stark utveckling.

Vi är på jakt efter dig med fordonsteknisk utbildning inriktning karosseri. I rollen krävs ett par års erfarenhet som gör att du kan gå rätt in i verksamheten. Du är en person som kan arbeta självständigt men även som en del i ett arbetslag. Du behöver vara noggrann och ha ett gott handlag. Ett positivt sätt med en god servicekänsla krävs för rollen.

För oss på Holmgrens bil är det viktigt att rätt person är på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Att ha roligt på jobbet anser vi är en förutsättning för att både medarbetare och våra kunder ska trivas hos Holmgrens Bil. Vi bryr oss om kunden och om varandra. Med glädje kommer också nyfikenhet samt en öppenhet att vilja utvecklas och förändras. Ett modernt ledarskap bedömer vi är nyckeln till det.

B-körkort är ett krav.

I denna rekrytering samarbetar Holmgrens Bil med Flodin.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett ungt, men ändå erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta: Camilla Flodin 0708 22 32 20 eller via e-post camilla@flodinab.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan och läs mer!

holmgrens-bil-logo-hojd-150826

LÄMNA ETT SVAR