Växjökonstnärer på Galleri Hörle Slott

0
Konstnärerna från Växjö kommer nu för att inta en av de stora kulturscenerna i Värnamo kommun

Det är två internationellt. och nationellt välkända konstnärer som kommer att visa upp sin konst på Galleri Hörle Slott med början nu till helgen.

Värnamoborna har sedan fram till den 20 oktober på sig med att stifta bekantskap med konstverk av Remus Wilson och Jovanka Veit Berg som båda kommer från Växjö. Båda konstnärerna är där aktiva i det Italienska Palatset. En plats för ett 20-tal yrkesverksamma konstnärer i Växjö. Konstnärer som arbetar på heltid inom fler olika genrer, som poesi, tonsättare, skulptörer och så så klart målare. Både Remus Wilson och Jovanka Veit Berg har varit representerade vid flera olika internationella utställningar. Bland annat i Tyskland, Polen samt Österike och Kosovo.
Remus Wilson kommer i Hörle att visa prov på olika trädsniderier och ristade objekt.

Även Jovanka Veit Berg kommer att visa upp en mängd olika tekniker när det gäller målning. Bland annat så använder hon sig av olja, tempera och foton i sitt skapande.

LÄMNA ETT SVAR