Polisen vädjar om hjälp

0
Polisen i Värnamo vädjar nu efter hjälp från allmänheten.

Senaste dygnet har två grova brott begåtts och polisen vill nu ha in tips från folk som kan ha sett något. Vid gårdagens rån mot zoo-butiken Djurens Värld så försvann de båda rånarna springande från platsen. Flykten gick mot Ringvägen och Blomstervägen. Men bakom Rörstorpsgården så tappade polishundarna spåret. Detta tyder enligt polisen på att det kan ha funnits nått fordon där som de båda rånarna tog. Enligt Pia Paldanius, utredare hos Värnamopolisen kan det handla om allt från cykel till bil som funnits där och som rånarna sedan har försvunnit vidare på.

– Vi är intresserade av att komma i kontakt med folk som har sett två personer i det området efter 17.15.

– Det handlar om två personer som sprungit eller gått snabb och varit stressade eller betett sig konstigt på något vis, säger Paldanius. Senare under natten skedde en smash & grab-stöld hos Smart Eys. Polisen uppger nu att det kan handla om värden för flera 100 000 kronor som försvunnit.

Polisen har arbetat med att försöka säkra spår efter gärningsmannen eller om det var flera personer. Bland annat så ska övervakningskameror i området gås igenom för att se om tjuvarna hamnat på film.

– Samma sak där. Om det är någon som sett eller hört något som kan sättas i samband med brottet så vill vi gärna komma i kontakt med de personerna, avslutar Paldanius.

LÄMNA ETT SVAR