Kreativa damer i Vaggeryd

0
I Vaggeryd finns det många kreativa damer. Men bara ett tio-tal Creative Ladys.

Det sistnämnda är nämligen en sammanslutning med kvinnor som gillar att hålla på med olika pyssel och konsthantverk. I två år har damerna ingått i ett projekt som startades av Biblioteket på Fenix. Nu när projektet är slut fortsätter gruppen att träffas. På sammankomsternas agenda finns i princip bara en sak.. att pyssla med olika saker. Som att virka, sticka, göra julpyssel. Inom kort kommer det att vidga utbudet, genom att börja använda en vävstol som införskaffats av biblioteket.

För att få lite mer inspiration har Creative Ladys bland annat bjudit in olika konsthantverkare som kommit och berättat om sina hantverk.

När Skillingaryd.nu besökte ett möte under gårdagen så hade de påbörjat julpyssel. Passande nog så hade de dagen till ära också införskaffat lussebullar till det obligatoriska fikat. Dessutom hade kaffet fått ge plats för julglöggen. Creative Ladys har inte annonserat om sin verksamhet. Folk har fått veta om deras möte genom mun mot mun-metoden.

Namnet till trots så är faktiskt män som vill pyssla också välkomna att delta. Men det har inte hänt än så länge.

LÄMNA ETT SVAR