Ledigt jobb som verksamhetsutvecklare hos Separett i Värnamo

0

Separett AB i Värnamo har ett ledigt jobb som verksamhetsutvecklare

Verksamhetsutvecklare

Familjeföretaget Separett AB grundades 1976 och är idag en av världens ledande tillverkare av urinseparerande toaletter. Kvalitet, effektivitet och användarvänlighet är ledstjärnor för verksamheten. I alla handlingar inspireras Separett av en vision att bidra till en grön och livskraftig miljö för både dagens och morgondagens generationer. Verksamheten innefattar utveckling, tillverkning, försäljning, företagsledning och är beläget i Värnamo. Separett har 14 anställda och omsatte 2016 48 miljoner kronor, varav 45% export. www.separett.se

Är du verksamhetsutvecklaren som drivs av att förbättra och effektivisera bolag genom att optimera användandet av teknik och affärsysstem?

Separett präglas av entreprenörskap med fokus på framtiden. Öppenhet för nytänkande och korta beslutsprocesser väntar dig som vill ta ditt nästa steg i karriären i nybyggda och väldoftande lokaler där du erbjuds en kreativ och stimulerande arbetsmiljö. Tjänsten ingår i ledningsgrupp och du rapporterar till VD samt har personalansvar för en handfull medarbetare.

Tjänsten innebär ett helhetsansvar för affärs- och IT-system samt interna processer och rutiner. Din huvudsakliga uppgift är att utveckla affärssystemet genom att integrera inköp, produktion, order och eftermarknad. Syftet är att skapa enklare och effektivare processer med bibehållen kvalité och ökad kostnadseffektivitet. Du kommer även att ansvara för inköpsfunktionen.

Kvalifikationer
Du som söker har med fördel relevant högskoleutbildning inom logistik, ekonomi eller inköp och har framgångsrikt arbetat med optimering av affärssystem. Du kan leda och driva projekt och har även erfarenhet av att arbeta med förbättringsarbete. Har du kunskaper om Pyramids affärssystem är detta mycket meriterande liksom erfarenhet av personalledning. Dina språkkunskaper i svenska och engelska är goda liksom dina allmänna IT-kunskaper.

Personlighet

Som person är du ständigt nyfiken och utvecklingsinriktad. Ditt arbetssätt kännetecknas av struktur och logik för att skapa fungerande rutiner och system. Du har även förmågan att leverera, få uppgifter gjorda och beskrivs kanske som en ”doer” samtidigt som du är strategen med helhetsperspektiv. Du är en prestigelös och lyhörd ledare som genom ditt engagemang entusiasmerar andra.

Anställningsform: Heltid, tills vidare.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Placeringsort: Värnamo

Frågor om tjänsten besvaras av Liv Hultén, 073 997 05 86 eller Svante Westerberg, 070 374 88 40.

Ansökan görs på www.codeq.se. Sista ansökningsdag är 2016.12.04

codeq-annons-logo-rekrytering-150828

LÄMNA ETT SVAR