Ledigt jobb som controller

0

Familjeföretaget Separett  i Värnamo har ett ledigt jobb.

Controller med redovisningsansvar

Familjeföretaget Separett AB grundades 1976 och är idag en av världens ledande tillverkare av urinseparerande toaletter. Kvalitet, effektivitet och användarvänlighet är ledstjärnor för verksamheten. I alla handlingar inspireras Separett av en vision att bidra till en grön och livskraftig miljö för både dagens och morgondagens generationer. Verksamheten innefattar utveckling, tillverkning, försäljning, företagsledning och är beläget i Värnamo. Separett har 14 anställda och omsatte 2016 48 miljoner kronor, varav 45% export. www.separett.se

Kan du din redovisning och bokföring och är redo att ta ditt nästa steg mot controlling och verksamhetsanalys? 

Separett präglas av entreprenörskap med fokus på framtiden. Öppenhet för nytänkande och korta beslutsprocesser väntar dig som vill ta ditt nästa steg i karriären i nybyggda och väldoftande lokaler där du erbjuds en kreativ och stimulerande arbetsmiljö.

Tjänsten innebär ett helhetsansvar för ekonomifunktionen och du stöttar verksamheten med controlling och likviditetsprognoser. Tjänsten ingår i ledningsgrupp och du rapporterar till VD.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Säkerställa och utveckla alla ekonomiska funktioner i företaget.
  • Löpande redovisning; kund- och leverantörsfakturor, kontering etc.
  • Redovisning och betalning av skatt och moms.
  • Rapportering av nyckeltal; försäljning, resultat, likviditetsprognos etc.
  • Utveckla och effektivisera rutiner rörande ekonomi i affärssystemet.
  • Bokföring av lönekostnader och rapportering till myndigheter och försäkringsbolag.

Kvalifikationer
Du som söker har adekvat högskoleutbildning inom ekonomi med inriktning på redovisning med ett starkt intresse för controlling. Du är en skicklig användare av affärs- och IT-system och har du tidigare arbetat i Pyramid är detta mycket meriterande. Dina språkkunskaper i svenska och engelska är goda.

Personlighet
Som person är du driven, utvecklingsorienterad och strävar alltid efter goda resultat. Du är en öppen och nyfiken lagspelare som är bra på att bygga förtroende, ser möjligheter och tar initiativ till förbättringsprojekt och styrning. Du har en analytisk förmåga och är därtill duktig på att kommunicera. Ditt arbetssätt kännetecknas av effektivitet, struktur och noggrannhet.

Anställningsform: Heltid, tills vidare.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Placeringsort: Värnamo

Frågor om tjänsten besvaras av Liv Hultén, 073 997 05 86 eller Svante Westerberg, 070 374 88 40.

Ansökan görs på www.codeq.se. Sista ansökningsdag är 2016.12.04

codeq-annons-logo-rekrytering-150828

LÄMNA ETT SVAR