Senaste polisnotiserna från Vaggeryds kommun

0

Här följer de senaste polisnotiserna.

  • Vid Götaström har inte mindre än tre kapellskärningar ägt rum. Lastbilarna, både svenska och utländska hade natten mellan den 15 och 16 september fått kapellen uppskurna. Tydligen för inget av lasterna tjuvarna i smaken för inget är rapporterat stulet.
  • Vid Expertterminalen polisanmäldes en händelse som inträffade i går. Två truckar inne i byggnaden krockade med varandra. Det finns inga uppgifter om eventuellt skadade. Händelsen utreds som en arbetsplatsolycka.
  • På Korpgatan i Vaggeryd har en person  anmält att hans bil utsatts för skadegörelse. Händelsen sätts i samband med en liknande händelse som Skillingaryd.Nu skrivit om tidigare i veckan, då en annan bil i närheten drabbades av samma typ av skadegörelse.

LÄMNA ETT SVAR