Polisen utreder dödsolyckan på E4:an

4

Polisen har inlett utredningen av den trafikolycka som inträffade i går på E4:an vid Klevshult. Brottsrubriceringen är just nu vårdslöshet i trafik.
Tommy Thorngren är polisens presstalesman och han berättar att det dock inte behöver betyda att föraren kört trafikfarligt. I inledningsskedet har man denna brottsrubricering som sedan kan ändras.
Enligt vissa uppgifter körde bilens förare fort trots rådande halka men det är ännu inte klarlagt om det verkligen var så.
I olyckan omkom de två i bilen, en 20-åring och en 50-åring från Mellansverige, Värmland respektive Örebro län.

4 KOMMENTARER

  1. Ska ni lägga skattepengar på att utreda om dom har kört för fort eller vårdslöst i trafiken när dom båda 2 nu ligger i graven? Låt dom vila i frid istället och sluta lägga saker på dom som ej finns i livet längre. Så typiskt detta land. Fy vad fult av er.

  2. Ja det skall man absolut utreda. Självfallet skall man veta varför detta skett, om man vill minska risken för att det händer igen. Likaså måste man veta om detta var en narkotika- eller alkoholassocierad olycka. Folk som ”idiot-kör” är ju som känt ofta narkotikapåverkade (”drogfylla”). Det finns åtminstone teoretiskt full möjlighet att orsaken i nästa varv kan ha konsekvenser i ersättningsfråga.

  3. Att det gått fort är inget man behöver utreda i detta fall. Att flytta på en sådan balk kräver kraft och den kommer från hög hastighet . Där emot bör det utredas om balken är rätt monterad när bilen kan kilas under så balken klättrar in i kupén på det viset.

LÄMNA ETT SVAR