Eye Clinic söker verksamhetschef

0

Eye Clinic är ett växande företag i Värnamo som nu söker en verksamhetschef.

Verksamhetschef

Vill du leda och utveckla verksamheten på en privat ögonklinik med höga ambitioner att skapa vård av högsta kvalitet vid varje patientmöte?

EYE CLINIC ÄR EN AV SVERIGES MODERNASTE ÖGONKLINIKER. Vi tar hand om hela ögonhälsan, allt från enkla körkortsintyg till kirurgiska ingrepp. Eye Clinic i Värnamo var den första privata kliniken i Jönköpings län som blev godkänd som ett alternativ inom Vårdvalet. Från och med januari 2015 har patienter själva rätt att välja klinik i hela Sverige och vi har därför också patienter från framför allt kringliggande län.

På Eye Clinic har vi handplockat personal med hög kompetens inom ögonsjukvård. Vi kan på ett effektivt sätt utreda, diagnostisera och behandla/operera både vanliga och ovanliga synproblem och ögonsjukdomar.

Din kompetens
Vi ser gärna att du är sjuksköterska eller har annan lämplig högskoleutbildning. Som ledare är du resultatinriktad och intresserad av att ge varje medarbetare möjlighet att utvecklas i verksamheten. Du kan samverka, kommunicera och skapa goda relationer såväl internt som externt. Förbättringar, uppföljning och utvärdering är en naturlig del av chefskapet. Du har ekonomiskt ansvar för enheten.

Erfarenhet från tidigare ledarskap är en merit.

Verksamhetschefen ingår i ledningsgruppen.

Det är stora krav, men för rätt person är det här ett fantastiskt roligt jobb.

Omfattning
Tillsvidareanställning på heltid. Vi beräknar att verksamhetschefsjobbet motsvarar cirka 50% och att du arbetar resten i din profession.

Frågor och ansökan
Välkommen att kontakta Leif Petersson, tel 070–961 61 01

Sista ansökningsdag är 2016-11-28. Välkommen med din ansökan via e-post amp@eyecs.se

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

161103–161128

eye-clinic-161103-107

LÄMNA ETT SVAR