FS Service söker servicetekniker

0

FS Service i Skillingaryd har ett ledigt jobb.

fs-logo-x160624FS Service är ett service- och installationsföretag inom ventilation, kyla och energi. Våra kunder finns bland industrier, byggföretag och professionella fastighetsägare. Vi har kontor och anläggning i Skillingaryd, Jönköping samt Vetlanda med huvudkontor i Skillingaryd. I takt med att vår verksamhet växer behöver vi utöka vår personalstyrka med servicetekniker.

Servicetekniker

Som servicetekniker arbetar du med service samt underhåll av ingående vvs-tekniska installationer i fastigheter och industrier inom ventilation. Vi ska verka förebyggande och se till att kundens anläggning fungerar som den ska utan stopp och problem.

Du som söker

Du som söker ska ha erfarenhet, bakgrund och/eller utbildning inom liknande arbeten. Men framför allt ska du ha en stor vilja och ett stort intresse! Som servicetekniker har du stort eget ansvar och mycket kontakt med kunder, så vi förutsätter att du som söker är kundorienterad, flexibel samt har förmåga att planera och prioritera dina uppgifter. Stor vikt läggs vid personlighet.

Vem trivs hos FS Service?

För att trivas hos FS Service är du en positiv person med ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är flexibel och kan hantera olika arbetssituationer och människor. För oss på FS Service är en serviceinriktad personlighet viktigt då hela vår verksamhet genomsyras av vilja, ärlighet, kvalitet och glädje.

Omfattning: 100 %

Tillträde: Omgående/enligt överenskommelse

För frågor om tjänsten kontakta oss på telefon 0370–76520.

Ansökan skickas till: ansokan@fs-service.se

Ange ”Tekniker” som referens i ämnesrad.

Vi bearbetar ansökningar löpande och anger därför ingen sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

LÄMNA ETT SVAR