Om skit på vägen

0

Vi har fått en insändare som handlar om transporter till reningsverket i Värnamo.

Lite skit rensar magen?

Man blir lite förvånad när man åker upp till jobbet idag vid 13.05 och hamnar bakom en lastbil som troligen hämtat slam på reningsverket. Flaket de har valt är inte tätt och det rinner skit ur den hela vägen från reningsverket till soptippen. (Han har nog kört några vändor för det ligger redan gammal skit på vägen).

Andra bilar som kör om och inte inser vad som ligger före dem skvätter skit på bakomvarande fordon och lastbilschauffören görs uppmärksammad på vad som händer men tar ingen notis utan kör på som vanligt.

Frågan är om det är Stena som har undermålig utrustning eller om det är kommunen som inte har högre krav på sina underleverantörer?

Lite skit ska ju inte vara farligt men när det ligger drivor på vägen är det mindre roligt och man lär få tvätta bilen i kväll för att bli av med stanken. Får hoppas på ett regnoväder så skiten rinner ner i diket och att det inte är för mycket tungmetaller eller andra gifter i det…

Björn i trafiken

LÄMNA ETT SVAR