Magdalena Pavlov gjorde fem mål

0

Magdalena Pavlov blev matchvinnare när Plitvice i Vaggeryd besegrade Fredriksdal/Äng/OIF B med 6–5 (3–5).

Det var svängig match där Plitvice tog tidigt ledningen genom Jane Wennberg för att ett tag stå 3–3 innan gästerna gjorde två i slutet av första halvlek.

I andra halvlek hade Vaggerydslaget vänt till ledning och då återstod det 20 minuter att spela. Plitvice var närmare 7–5 än en kvittering av gästerna.

– I första halvlek hade vi svårt med en av deras anfallare men i andra markerade vi henne på ett bra sätt, säger hemmatränaren Mirko Coric.

Han tycker att 6–5 var ett lite märkligt resultat med tanke på att det inte var jättemånga målchanser.

– Jag tycker att vi vann helt rättvist, påpekar Mirko.

Extra beröm givetvis till femmålsskytten samt till hennes syster Ivana Pavlov och Viktoria Coric.