Åtal på onsdag i två fall av mord

0

Onsdagen den 11 november väcks åtal mot den 51-årige man som på sannolika skäl är misstäkt för två fall av mord och grov mordbrand i Norrahammar och två fall av mord och grov mordbrand på Hökensås, samt ett flertal fall av grova bedrägerier.

Det var den 28 maj som polis och räddningstjänst fick larm om en villabrand i Norrahammar utanför Jönköping där två personer anträffades avlidna. Efter teknisk undersökning uppkom misstanke om att de avlidna bragts om livet. En misstänkt identifierades och under utredningen framkom misstanke om att denne även varit inblandad i ytterligare en brand med liknande händelseförlopp. Den branden inträffade i en bostad runt midnatt den 9-10 mars på Hökensås och ett äldre par anträffades avlidna. Den misstänkte åtalas även för grova bedrägerier mot ett flertal personer.

LÄMNA ETT SVAR