Plitvice inledde hösten med seger

0
Magdalena Pavlov

Trots bara en träning efter sommaren tog Plitvice en trepoängare efter 5–1 (2–1) mot Ekennässjön och Magdalena Pavlov svarade för alla målen.

Plitvice spelade fin fotboll i första halvlek och 2–1 var i klart underkant. 1–0 kom efter kring tio minuter men efter 2–0 reducerade gästerna.

Andra halvleks inledning var inte bra från Plitvice. Ekennässjön tilläts dominera och hade chanser till kvittering.

– De var jätteduktiga då men vi kom igång med passningsspelet och efter 20 minuter gjorde Magdalena 3–1, noterar hemmatränaren Mirko Coric.

Sedan kom 4–1 efter 75 minuter och 5–1 i slutminuten.

Även om alla inte är tillräckligt tränade efter sommaren visade Magdalena Pavlov fina kvaliteter. Även extra plus till Tilde Elf och Ivana Pavlov.

Plitvice har match igen redan på torsdag och tisdagen den 29 augusti är det seriefinal borta mot Vrigstad.