Ledigt jobb som anläggningsansvarig

0

Lantmännen Maskin i Växjö söker en driven anläggningsansvarig .

Arbetsgivare: Lantmännen Maskin AB

Lantmännen är en av Nordens största koncerner inom lantbruk, maskin, energi och livsmedel. Exempel på våra varumärken är AXA, Kungsörnen, GoGreen, Hatting, Schulstad och Gooh. Vi ägs av 32 000 svenska lantbrukare, har cirka 8 500 anställda, har närvaro i ett 20-tal länder och omsätter 33 miljarder kronor. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela kedjan så kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord. Lantmännen Maskin marknadsför och ger service för ett komplett produktsortiment av lantbruksmaskiner bland annat varumärkena Valtra, Fendt och Claas. Läs mer på: ww.lantmannenmaskin.se

Lantmännen Maskin söker en driven anläggningsansvarig till Växjö

Vi söker en driven anläggningsansvarig som även är chef över butik- och reservdelsavdelningen. I rollen som anläggningsansvarig får du det övergripande ansvaret för hela anläggningen. Du arbetar tillsammans med butiks- och reservdelssäljarna som du även har personalansvaret för. Du ska se till att strategiska, kvalitativa och resultatmässiga mål nås och att verksamheten utvecklas med lönsamhet och nöjda kunder. Du trivs i rollen att utveckla såväl människor som affärer. Som person är du fylld av energi och har ett entusiasmerande sätt som smittar av sig på din omgivning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att leda, utveckla och samordna personalen för att skapa förutsättningar för verksamheten att vidareutvecklas. Du ska tycka att det är kul att vara ute hos kund, ha ett kreativt affärssinne och vara entreprenör i ditt arbetssätt. Förutom personalansvaret ingår även budget- och resultatansvar samt ansvar för kundnöjdhet. Du kommer att ingå samt driva den lokala ledningsgruppen på anläggningen. Du rapporterar till regionchefen.

Du är en erfaren ledare med cirka 5 års erfarenhet, som har lett via andra och tycker om utmaningar. Vi tror att du har stor erfarenhet av att arbeta med kundkontakter samt med kundnöjdhet. Vi vill att du har erfarenhet av maskinbranschen, det vill säga bil, lastbil, lantbruks-, skogs- och entreprenadmaskiner eller truckar. Kännedom om lantbruk är meriterande. Du har god datavana och förmågan att jobba mot uppsatta mål på ett strukturerat sätt.

Vi erbjuder en tjänst med stort ansvar och möjlighet att påverka och utveckla Lantmännen Maskin i Växjö.

I denna rekrytering samarbetar Lantmännen Maskin med Flodin.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett ungt, men ändå erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov.

Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär.

160914–161016

Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta:

Camilla Flodin 070–8 22 32 20 eller via e-post camilla@flodinab.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan

Värnamo.nu | Värnamos snabbaste tidningen
Värnamo.nu | Värnamos snabbaste tidningen

LÄMNA ETT SVAR