Carlfors Bruk söker processoperatör

0

Carlfors Bruk i Jönköping har ett ledigt jobb som processoperatör

Carlfors Bruk grundades 1898 och vi har mer än 100 års erfarenhet som tillverkare av metallpigment. Under årens lopp har vi byggt upp en stor kunskap och know-how och vi är globalt en välkänd leverantör. Vårt sortiment innehåller flingor för lättbetong, pigment för färg & ytbehandling, tryckfärger och plast samt flingor och pulver för industriella sprängämnen. Vi är 65 anställda som tillverkar upp till 7 000 ton per år i en modern processindustri med en kontinuerlig 24 timmars drift. Mer än 98 % av vår försäljning går på export över hela världen.
Carlfors Bruk är vackert beläget på kullarna utanför Huskvarna. Området är ett nav för transporter direkt till Europa och via Göteborgs hamn till utomeuropeiska marknader. Läs mer på: 
www.carlfors.com

Carlfors Bruk söker Processoperatör

Nu är vi på jakt efter dig med erfarenhet som processoperatör. På Carlfors kommer du att ingå i ett arbetslag på fyra personer som delar på olika arbetsuppgifter vilket t.ex. innebär att köra kvarnar, pressar och torkar. Det är viktigt att du är en lagspelare men även att du har drivet att jobba självständigt. I rollen krävs ett tekniskt kunnande och förståelse av processer då även en del provtagning av produkterna ingår i tjänsten.

Kanske har du tidigare arbetat med processindustri och byggt på din erfarenhet med fler kunskaper som gör att du skulle passa på Carlfors. Meriterande är Heta Arbeten, traversutbildning och truckkort.

Vi vill att du gillar utmaningar och ansvar samt ser möjligheter i ditt arbete där du driver förbättringar och är proaktiv. Som person är du lugn, strukturerad, ordningsam och bidrar gärna med ett gott humör.

Du är van datoranvändare och behärskar svenska i tal och skrift.

Arbetstiden är kontinuerligt treskift. Förmiddag, helg, eftermiddag sedan ledig en vecka.

Vi förutsätter att du som söker har ett realistiskt pendlingsavstånd till arbetet eller är beredd att flytta. Detta är en hyrrek eller rekrytering hos kunden och som ska fungera även i långa loppet.

I denna rekrytering samarbetar Carlfors Bruk med Flodin.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett ungt, men ändå erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov.

Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär.

Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta:

Peter Flodin 073–325 52 33 eller via e-post peter@flodinab.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan och läs mer!

LÄMNA ETT SVAR