Holmgrens Bil söker BI- utvecklare

0

Holmgrens Bil i Jönköping har ett ledigt jobb.

Holmgrens Bil är en av Sveriges största privata bilhandlare. Vi fokuserar på ditt liv med bilen och vill att ägandet ska vara enkelt och bekymmersfritt. Holmgrens Bil finns på orterna Jönköping. Nässjö, Skövde, Göteborg, Vetlanda, Värnamo, Växjö, Borås. Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Oskarshamn, Vimmerby, Västervik och Kungsbacka. På våra anläggningar hittar du ett stort sortiment av nya och begagnade bilar. Vid plåt- eller lackskada är det någon av våra skadeverkstäder du lämnar in ditt fordon till. Hos oss kan du även tryggt lämna in bilen för all typ av bilservice, byte av vindruta, lagning av stenskott och bilvård. Läs mer på www.holmgrensbil.se 

Holmgrens Bil söker BI- utvecklare 

IT-avdelningen har till uppdrag att leverera tjänster och service avseende IT-stöd till koncernens olika verksamhetsområden på ett så användarvänligt och funktionellt sätt som möjligt. Detta så att verksamheterna kan fokusera på sina respektive kärnområden.

Det är viktigt att alla medarbetare känner delaktighet och tar ansvar, vi tillsammans skapar Holmgrens Bil. Vi bygger långvariga relationer där förtroende och tillit är hörnstenar. Våra kärnvärden är Glädje, Lönsamhet och Ansvar.

Information om uppdraget BI-utvecklare

Vi är nu i en expansionsfas där vi söker dig med erfarenhet inom, BI, Big Data och analys som vill utvecklas tillsammans med oss och våra kunder. Den vi söker har förmågan att kunna kombinera teknik- och verksamhetskompetens med mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga där kunden är i fokus.

Teknikspecialist Inom Big Data och Data Management:

Vi söker dig

Som person är du drivande och fokuserad på att finna lösningar för att uppnå bästa resultat. Du har erfarenhet av att leverera tekniska lösningar och är van vid att arbeta i projektform samt omvandla vision och mål till lösningar.

Vi erbjuder dig en utmanande roll. Du får arbeta i ett motiverat och kreativt team med korta beslutsvägar där vi strävar efter att utvecklas och ha roligt tillsammans på jobbet. Samtidigt som vi värdesätter dina yrkesmässiga meriter så är dina sociala förmågor minst lika intressanta. Laganda och teamkänsla är viktigt för oss.

Rollen förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska

Ansvarsområden

 • Arbetet med att utveckla företagets verktyg och metoder för bearbetning av data och för att visualisera och presentera resultatet av analyserna på ett pedagogiskt sätt
 • Arbeta med applikationsupport (3:e linjen support)
 • Arbeta med prestandaoptimering, dataarkivering och gallring av data
 • Ser dokumentation, förbättringsarbete och kompetensspridning som en naturlig del i ditt dagliga arbete
 • Du planerar projekten, leder och stöttar projektmedlemmar, samt rapporterar tid och budget.
 • Arbeta mot deadlines

Din profil

Vi fäster stor vikt vid att du tar eget ansvar kring din utveckling och har ett driv att lära dig nya saker och tekniker inom området. Du är med och formar den nya IT-eran för Holmgrens Bil inom Data Discovery, där dina idéer och erfarenheter är värdefulla.

Du är resultatinriktad och initiativtagande i ditt sätt att planera och utföra ditt arbete. För dig är problemlösning vardagsmat och du kan snabbt prioritera när det behövs. Du är självgående och uppskattar känslan av att ta ansvar. Du drivs av att alltid leverera med god kvalité vilket ställer krav på noggrannhet och god kommunikationsförmåga. Du har också förmågan att lyssna på verksamhets önskemål och kan formulera om dem till krav och lösningar.

Krav/Meriterande:

 • 5+ års praktisk erfarenhet av arbete inom data managment
 • Erfarenhet av Data Management-verktyg,t.ex. SQL, BizTalk, Power BI, TargIt, Integrationer, Java.
 • Genuin nyfikenhet kring nya tekniska plattformar för data och analys, Förmåga att omvandla visioner till lösningar
 • Erfarenhet av att implementera datalager och verktyg för BI, analys och data Discovery
 • Erfarenhet inom retail/e-handel
 • Erfarenhet av att driva och leda utvecklingsarbete framåt
 • Stark kommunikationsförmåga och vilja att samarbeta, Leverans- och kundfokuserad
 • Prestigelös

Om detta låter som en utmaning för dig är du välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Holmgrens Bil med Flodin IT.

Flodin IT är ett företag som jobbar med rekrytering och uthyrning inom IT. Företaget är ett bolag inom Flodin. Vi som arbetar på företaget har ett brett nätverk och lång erfarenhet från IT-branschen. Vår vision är att alltid sätta kandidatens karriär i fokus, vi ser oss som agenter och karriärrådgivare. Vi jobbar oberoende mot alla IT-bolagen och alla företag med egna IT-avdelningar. Läs mer om oss på www.flodinit.se

För mer information om denna tjänst kontakta:

Lasse Nilsson 073–325 52 06 eller via e-post lasse@flodinit.se

Vi arbetar med löpande urval.

Välkommen med din ansökan och läs mer!

LÄMNA ETT SVAR