WIK P03 vann sin serie

0
Waggeryds IK P03 vann sin serie
Waggeryds IK P03 vann sin serie

Waggeryds IK P03 deltog även i år i två serier och för andra året i rad tog ett av lagen hem seriesegern. Det var P03 som vann Nordvästra gruppen.

Säsongens sista match spelades mot Öxnehaga på bortaplan i lördags, 24/9. Inför matchen krävdes en poäng för serieseger – för att komma före Hovslätt.

– Vi började matchen väldigt nervöst och var inte alls med i spelet. En bit in på första halvlek tog Öxnehaga ledningen och vi undrade om det skulle bli en ”sådan där dag”. Efter deras ledningsmål förstod vi att fotboll är en ”springasport” och vi tog tag i spelet mer och mer. Vi kvitterade på hörna och efter det var det inte något snack. Målen trillade in i jämn takt och vi vann matchen med 7–2 vilket också innebar serieseger. Mycket bra kämpat, noterar tränarna Bruno Stork, Emil Nilsson och Johan Björnberg.

LÄMNA ETT SVAR