Extrajobb i Värnamo

0

Aktiv Bemanning presenterar extrajobb som truckförare/terminalarbetare.

Truckförare terminal:
Just nu söker vi extra truckförare. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av terminalarbete men det viktigaste är att du har ett giltigt truckkort och är en duktig truckförare.
Arbetsplatsen är i Värnamo och arbetstiderna är oftast förlagda på kvällar/nätter. Arbetspassen varierar mellan 4–8 timmar dock främst mellan 16.00–20.00.

Övriga terminalarbeten:
Vi söker även medarbetare som är intresserade av manuell godssortering. Till de här tjänsterna krävs inte truckkort men däremot en god fysik då tjänsten innebär flertalet lyft under ett arbetspass.

Arbetsplatsen är i Värnamo och arbetstiderna är oftast förlagda på eftermiddagar/kvällar och arbetspassen varierar mellan 4–8 timmar dock främst mellan 16.00–20.00.

Då behovet är växlande så söker vi någon som vill jobba extra vid sidan om studier eller någon annan huvudsaklig sysselsättning. För att lyckas som en av våra medarbetare vill vi att du är flexibel och gillar utmaningar.

Vid urval lägger vi även stor vikt vid dina personliga egenskaper. Skicka in en ansökan till jobba@aktivbemanning.se, märk din ansökan med Terminalarbete. Ansvarig rekryterare: Jenny Johansson, telefon 0370–69 56 53

aktiv-bemanning-10x7-160223-dump

LÄMNA ETT SVAR