En poäng för Hook

0

Hooks IF spelade 2–2 (0–1) i kvalmatchen på hemmaplan mot Gränna och därmed lever drömmen om spel i division fem fortfarande.

Gästerna var lite bättre till en början men i andra halvlek hade ork mer av spelet fram till dessa att gästerna fick straff som man satte till 2–2. Hook fick också en utvisning och matchen sista tio minuter gick iGrännas favör. 2–2 stod sig dock och det får sägas vara rättvist.

Oscar Erinder svarade för 1–1 och Markus Stålgren ledningsmålet 2–1.

Lite extra plus i dag till Christoffer Ojala och Osca Erinder.

Efter två av tre matcher i kvalserien till fotbollsfemman har Hook fyra poäng och i sista omgången tar man sig an Husqvarna IF på bortaplan. Det krävs nog minst oavgjort för Hook för att vinna gruppen och ta en direktplats till division fem.

Text: Per Bunnstad
Foto: Jennie Bergdahl

LÄMNA ETT SVAR