Dardania tog chansen – vann mot Husqvarna

0

Dardania bortabesegrade Husqvarna IF med 4–3 (2–1) och har därmed fortfarande chansen att vinna kvalserien till division fem.

Arman Ashtiani

Arman Ashtiani anförde Dardania med 1–0 och efter kvittering gjorde han 2–1. I andra halvlek fyllde Elnes Hajrovic på med 3–1 och sedan var det dags för Arman Ashtiani med 4–1.

Hemmalaget kämpade sig in i matchen igen med två reduceringar men Dardania kunde hålla undan.
– I först halvlek förde vi spelet men i andra var det jämnt. Det var tffa närkampen och samtidigt offensivt spel. Båda lagen gick för att vinna, noterar Värnamolagets ledare Artan Ramosaj.

Hemmalaget fick en man utvisad efter två gula kort vid ställningen 2–4.

Extra plus i Dardania till målskyttarna samt Burim Rama och Luan Rizani.

Efter två av tre omgångar i kvalserien leder Hook med fyra poäng följd av Dardania tre, Gränna två och Husqvarna en.

I sista omgångs möts Husqvarna – Hook och Gränna – Dardania. Alla fyra lagen har teoretiskt sett chanser att vinna serien och ta steget upp i femman. Möjligen kan tvåan få en friplats.