Holmgrens Metall söker produktionschef

0

Holmgrens Metall i Gnosjö har en ledig tjänst.

Holmgrens Metall tillverkar rördelar/kopplingar till VVS grossister samt kundunika produkter i mässing. Våra kunder finns i hela Norden och delar av Europa. Verksamheten bedrivs i moderna lokaler med en automatiserad produktion. Holmgrens Metall ligger i Gnosjö och omsätter 120 miljoner kronor med 47 medarbetare. Vi är certiferade mot ISO9001 och ISO14000. Företaget grundades 1908 och ägs sedan 2006 av Aalberts Industries i Holland.

Läs mer på: www.holmgrensmetall.se

Vi söker en utvecklingsorienterad Produktionschef med uppdrag att bygga ett starkt team som kan leda och utveckla vår produktions- och lagerverksamhet. Ditt uppdrag blir att tillsammans med vår produktionsledning ansvara för hela processen från beredning och verktygstillverkning till att utveckla våra produktions och leveransprocesser.

Tjänsten har ett brett arbetsinnehåll:

– Planera, leda och målstyra löpande produktion och leveranser.

– Säkerställa produktkvalitet och kundnöjdhet.

– Utveckla produktionsprocess/Förbättringsarbete/Teknikutveckling

– Utveckling av organisation och medarbetare.

Vi tror att du har några års erfarenhet av framgångsrik produktionsledning och utvecklingsarbete med inriktning mot produktion/logistik. För att lyckas i rollen behövs ett stort engagemang med bra samarbetsförmåga och goda ledaregenskaper. Du har en positiv inställning som gör att du tillsammans med våra duktiga medarbetare kan fortsätta vår utveckling.

Vi förväntar oss att du är målstyrd, drivs av förbättringar och gillar att jobba i en organisation präglad av korta beslutsvägar och stora möjligheter att påverka företagets utveckling. Du trivs med kombinationen av operativt och strategiskt arbete. Som produktionschef ingår du i företagets ledningsgrupp.

Arbetstider: Dagtid

Placeringsort: Gnosjö

Anställningsform: Heltid, tillsvidare.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Tjänsten söker du senast 13 november direkt på www.codeq.se under rubricerad tjänst, löpande urval tillämpas. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Information: Sören Holmlind, 0515–128 00.

LÄS MER!

161018–161113

LÄMNA ETT SVAR