Ledigt jobb på Mikroponent

0

Mikroponent i Värnamo har ett ledigt jobb som ekonomiansvarig.

Ekonomiansvarig till Mikroponent

Mikroponent i Värnamo är ett specialistföretag som legotillverkar produkter i tunnplåt för bland annat telekom-, elektronik- och finmekanisk industri – ofta utvecklingsintensiva företag, vilka önskar snabb framtagning av nya produkter, från design till full produktion. Mikroponent omsätter cirka 30 miljoner kronor och har 26 anställda. Besök gärna vår hemsida www.mikroponent.se

Ekonomiansvarig till Mikroponent AB

Vill du vara med på vår resa och såväl förvalta som utveckla vår ekonomifunktion? Vi erbjuder dig en nyckelroll i bolaget och ett helhetsansvar för ekonomiprocessen innehållande stor frihet och stor möjlighet till påverkan. Tjänsten passar dig som vill ha ett stimulerande arbete som ekonom och en central och verksamhetsnära roll där du involverat och med stor delaktighet arbetar nära övrig organisation. Tjänsten ingår i ledningsgrupp och du rapporterar till vd.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
– Löpande bokföring; Månads- Kvartals- och årsbokslut
– Fakturering
– Kund- och leverantörsreskontra
– Framtagning av underlag för kalkylering och prissättning
– Personal- och löneadministration
– Viss controlling
Kvalifikationer:
Vi tror att du är en självgående ekonom med ett antal års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och med en grundutbildning inom ekonomi i botten, gärna med inriktning på redovisning. Meriterande är erfarenhet av att arbeta i den tillverkande industrin mot kund- och uppdragstillverkad produktion, i annat fall har du en god teknisk förståelse. Vi förutsätter god IT-vana och att du obegränsat behärskar Officepaketet. Med fördel har du även erfarenhet av att arbeta i Konteks lönesystem och Monitors affärssystem. Språkkrav är god svenska i tal och skrift samt en god affärsengelska.

Personliga egenskaper:
Som person är du självständig, noggrann och tar dig strukturerat och ansvarsfullt igenom dina arbetsuppgifter. Du har ett starkt driv i kombination med ett resultatinriktat och affärsorienterat förhållningssätt. Vidare har du ett kommunikativt och professionellt bemötande gentemot såväl externa som interna kontaktytor. Du har också ett prestigelöst förhållningssätt och trivs med både strategiska och operativa arbetsuppgifter.

Information:
Placeringsort: Värnamo
Anställningsform: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Ansökan: Tjänsten söker du senast 13 november på www.codeq.se under
rubricerad tjänst.
Information: Rekryteringen utförs i samarbete med Codeq som kan ge ytterligare information om tjänst och företag. Kontaktperson är Liv Hultén, 073–997 05 86.

LÄS MER!

LÄMNA ETT SVAR