Ledigt jobb som maskinsnickare

0

Flodin presenterar en hyrrekrytering som maskinsnickare i Tenhult.

Engagerad Maskinsnickare

Arbetsgivare: Flodin

Sista ansökningsdag: 161127

Efterfrågan på vår kunds husbilar och husvagnar fortsätter att öka. Därför behöver vi/kunden förstärka med ytterligare maskinsnickare till deras snickerianläggning. Vi söker dig med erfarenhet eller en stark vilja till att lära dig maskinsnickeri och tillsammans bygga framtidens husbilar och husvagnar.

Arbetsuppgifter:
Du tar fram inredningsdetaljer till våra husvagnar och husbilar. Arbetet i vår maskinpark består i hantering av våra CNC-styrda maskiner. Vi arbetar även i justersågar, bordsfräsar, borr & plugg maskiner och traditionella träbearbetningsmaskiner. Arbetet är förlagt till tvåskift.

Kvalifikationer:
Du har en stark drivkraft och vilja till att ta dig fram självständigt. Det är meriterande om du har maskinvana, gärna inom justersåg, tappmaskin samt att arbeta med CNC-styrda maskiner, samt har god kunskap i ritningsläsning.

Personliga egenskaper:
För att lyckas i rollen krävs att du är noggrann och kan prioritera även under press. Du stimuleras av att utvecklas och att lära nytt. Du har ett eget driv och arbetar gärna självständigt. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett ungt, men ändå erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov.

Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär.

Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta:

Peter Flodin 073–325 52 33 eller via e-post peter@flodinab.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

161018–161127

LÄMNA ETT SVAR