Ledig jobb som säljchef till BMW

0

Holmgrens Bil söker säljchef till BMW i Jönköping

Arbetsgivare: Holmgrens Bil AB
Platser: 1
Ort: Jönköping
Uppdragstyp: Rekrytering
Område: Chefer och verksamhetsledare
Publicerad: 2016-10-20
Sista ansökningsdag: 2016-11-20

Holmgrens Bil är en av Sveriges största privata bilhandlare. Vi fokuserar på ditt liv med bilen. Vi vill att ägandet ska vara enkelt och bekymmersfritt. Holmgrens Bil finns på orterna Jönköping, Nässjö, Skövde, Göteborg, Vetlanda, Värnamo, Växjö, Borås. Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Oskarshamn, Vimmerby, Västervik och Kungsbacka. På våra anläggningar hittar du ett stort sortiment av både nya och begagnade bilar. Hos oss kan du även tryggt lämna in bilen för all typ av bilservice, byte av vindruta, lagning av stenskott och bilvård. För mer information se: www.holmgrensbil.se

Holmgrens Bil söker säljchef till BMW i Jönköping

Vår nuvarande säljchef på BMW och MINI har gått vidare i en ny roll inom Holmgrens Bil och vi söker därför en ersättare som ansvarar för en säljorganisation på ca 10 säljare. Du ansvarar för BMW och MINI, nytt som begagnat.

Vi söker dig som är driven och lika stolt att representera vårt företag som du är att leda ett team med höga ambitioner. Vår säljorganisation är ett lag med stark vilja att lyckas och har drivkraften att skapa stora kundupplevelser tillsammans. På Holmgrens Bil erbjuder vi en spännande vardag och trevliga kollegor.

Vi är på jakt efter dig som har en coachande ledarroll. Du är trygg i att leda möten. Du får energi av att utveckla och motivera säljare att uppnå fastställda mål. Du har förväntningar på säljarna samtidigt som du är en del av laget och framgången. Du deltar själv aktivt i säljarbetet och sätter kunden i fokus och bygger relationer.

Som säljchef ansvarar du för att ta fram nyckeltal, sätta upp mål, organisera försäljningsarbetet, samt återkoppla och följa upp resultat. Det krävs en stark administrativ ådra med mycket ordning och reda.

I rollen har du stort inflytande över produktutbudet och prissättning vilket självklart förutsätter en förmåga att bedöma marknaden och dess förutsättningar. Vidare medverkar du i att lägga upp långsiktiga och kortsiktiga strategier för marknadsföring, reklam, PR och promotionsåtgärder för försäljning.

Säljchefen ingår i Division Mitt och ledningsgruppen för Jönköping med fokus på personal, budget och affärsutveckling.

För att lyckas i rollen är din personlighet avgörande. Du utstrålar värme och energi, du är målmedveten och utmanas av att lösa problem. Vi tror att du tidigare har arbetat med försäljning eller har haft en ledande befattning. Har du även erfarenhet av att arbeta proaktivt med långsiktiga relationer i kombination med hög strävan av kundnöjdhet är du rätt för rollen.

Erfarenhet från branschen är meriterande. Körkort är ett krav.

I denna rekrytering samarbetar Holmgrens Bil med Flodin.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett ungt, men ändå erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta: Peter Flodin 073–325 52 33 eller via e-post peter@flodinab.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan och läs mer!

holmgrens-bil-logo-hojd-150826

LÄMNA ETT SVAR