Holmgrens söker logistikchef

0

Holmgrens Bil i Jönköping söker logistikchef.

Arbetsgivare: Holmgrens Bil AB
Platser: 1
Ort: Jönköping
Uppdragstyp: Rekrytering
Område; Chefer och verksamhetsledare
Publicerad: 2016-10-21
Sista ansökningsdag: 2016-11-20

Holmgrens Bil är en av Sveriges största privata bilhandlare. Holmgrens Bil AB koncernen har en omsättning om cirka 4 mdr och sysselsätter cirka 700 personer. Vi fokuserar på ditt liv med bilen. Vi vill att ägandet ska vara enkelt och bekymmersfritt. Holmgrens Bil finns på orterna Jönköping, Nässjö, Skövde, Göteborg, Vetlanda, Värnamo, Växjö, Borås. Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Oskarshamn, Vimmerby, Västervik och Kungsbacka. På våra anläggningar hittar du ett stort sortiment av både nya och begagnade bilar. Hos oss kan du även tryggt lämna in bilen för all typ av bilservice, byte av vindruta, lagning av stenskott och bilvård. För mer information se: www.holmgrensbil.se

Logistikchef till Holmgrens Bil

Vi söker dig som vill ha huvudansvaret för att driva och utveckla logistiklösningar inom koncernen. Du har även ett ansvar för leveransadministration och rollen innebär också att driva strategiskt prioriterade projekt inom området. Det ingår ett personalansvar för ca 20 medarbetare inom leveransavdelningen i Jönköping, Göteborg och vissa andra orter.

Vi tror att du har en logistikutbildning i kombination med en ekonomisk eller teknisk examen på högskolenivå. Vi förväntar oss att du har ledarerfarenheter från andra befattningar och att du som ledare är tydlig och ansvarsfull. Du brinner för att motivera dina medarbetare genom ett coachande ledarskap, både till laget och individuellt. Det är viktigt att du har en god analysförmåga och god affärsförståelse samtidigt som du är resultatfokuserad.

Att ha roligt på jobbet anser vi är en förutsättning för att både medarbetare och våra kunder ska trivas hos Holmgrens Bil. Vi bryr oss om kunden och om varandra. Med glädje kommer också nyfikenhet samt en öppenhet att vilja utvecklas och förändras. Ett modernt ledarskap bedömer vi är nyckeln till det.

I denna rekrytering samarbetar Holmgrens Bil med Flodin.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett ungt, men ändå erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta: Peter Flodin 073–325 52 33 eller via e-post peter@flodinab.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan och läs mer!

holmgrens-bil-logo-hojd-150826

LÄMNA ETT SVAR