Skanska söker områdessäljare

0

Skanska Maskin AB i Jönköping har en ledig tjänst:

Områdessäljare

Arbetsgivare: Skanska Maskin AB
Platser: 1
Ort: Jönköping
Uppdragstyp: Rekrytering
Område: Försäljning, inköp, marknadsföring
Publicerad: 2016-10-25
Sista ansökningsdag: 2016-11-20

Skanska Maskin är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB och verkar inom hela Sverige. Vi hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska och externa kunder. Bland våra kunder finns företag inom såväl bygg & anläggning som övrig industri. Vi hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser. Nu behöver vi stärka vårt fantastiska gäng i Linköping och Jönköping med en områdessäljare som bidrar till en fortsatt positiv anda.

Vill du hjälpa oss att skapa den bästa kundupplevelsen? 

Vi söker dig som lockas av att arbeta i en varierande roll som områdessäljare hos Skanska Maskin. Dina främsta arbetsuppgifter är att utveckla vårt kundarbete samtidigt som du självfallet arbetar med att utveckla vårt duktiga team.

Du kommer att ansvara för att kunderna bemöts med utmärkt service och rådgivning vid uthyrning av maskiner till olika bygg- och anläggningsprojekt. Du kommer att vara vår självklara kontaktperson både gentemot Skanska och övriga kunder. I dina arbetsuppgifter ingår även operativt försäljningsarbete likväl som att identifiera potentiella nya kunder. Vid behov kommer du även att stötta dina kollegor i driften med att serva maskiner.

Du inspirerar och får saker att hända.

Du som person är engagerad och positiv, vidare gillar du ordning och reda och sätter alltid kunden i främsta rummet. Du är driven och din framåtanda återspeglar sig både i arbetet och hos dig som person. Att bygga relationer och nätverk är naturligt för dig och du tycker om att ha många olika typer av arbetsuppgifter och trivs i en roll där ingen dag är den andra lik.

Körkortsklass B är ett krav. Ytterligare körkortsklasser eller övriga behörigheter, ex truckkort, är en merit.

Du är en viktig förebild för oss både internt som externt, varför det är viktigt att du delar Skanskas värderingar. http://www.skanska.se/sv/Om-Skanska/Vara-varderingar/ . Vi sätter stort värde i personlig lämplighet.

Vi vill lära känna dig!

I denna rekrytering samarbetar Skanska Maskin med Flodin.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett ungt, men ändå erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär.

Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta:

Peter Flodin 073–325 52 33 eller via e-post peter@flodinab.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Läs mer och välkommen med din ansökan!

LÄMNA ETT SVAR