Ledigt jobb på Hooks Herrgård

0

Hooks Herrgård har en ledig tjänst som konferensvärd-/värdinna

Konferensvärd-/värdinna

Vi söker en positiv och serviceinriktad medarbetare till konferensservice. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med planering och genomförande av arrangemang, då du kommer finnas till hands för våra konferensgäster från välkomnande till avresa. Om du dessutom trivs med att ha många bollar i luften, är lösningsorienterad och ser utmaningar som möjligheter kan detta vara något för dig.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är konferensservice med uppgifter som möblering, iordningställande av lokaler och servering av konferensfika. Du är också konferensbokarens kontaktperson på plats och hjälper till med teknik och koordination mellan olika avdelningar. Vissa receptionsuppgifter förekommer, som t.ex. in- och utcheckning, arbete med bokning och rapporter i bokningssystemet Picasso.

Information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80 %, tillträde efter överenskommelse dock senast den 2 januari 2017.
Du arbetar i huvudsak vardagar, men även kvällar och helger. Viss schemalagd arbetstid i vår hotellreception ingår.

Ansökan

Har du rätt profil och vill hjälpa oss att ge våra gäster service utöver det vanliga?
Skicka ansökan till helene.reception@hooksherrgard.se, intervjuer sker löpande.

LÄS MER! 

LÄMNA ETT SVAR