Ledigt jobb i Jönköping

0

Fläkt Woods i Jönköping har ett ledigt jobb inom data/it/telekom.

IT Infrastructure & Support Team Leader, Sweden

Arbetsgivare: Fläkt Woods
Platser: 1
Ort: Jönköping
Uppdragstyp: Rekrytering
Område: Data/IT/Telekom
Publicerad: 2016-11-01
Sista ansökningsdag: 2016-12-01

Fläkt Woods är en global marknadsledare inom ventilations- och luftbehandlingssystem med fokus på inomhuskomfort och brandsäkerhet. Vi är cirka 2300 anställda med närvaro och försäljning i 65 länder. Med över 100 år inom industrin så är vi stolta över att utveckla innovativa och energieffektiva produkter och systemlösningar för exempelvis kontor, skolor, sjukhus, hotell, bostäder, offshore, tunnelbanor och liknande miljöer. Fläkt Woods AB, med cirka 850 anställda, har produktion och utveckling i Jönköping, Enköping och Järna samt säljkontor på 17 platser runt om i Sverige. Vi erbjuder utmaningar inom flera yrkeskategorier i en internationell miljö för ingenjörer inom projektledning, utveckling och produktion, supportfunktioner till logistik och marknad. Hos oss finns även tjänster inom sälj, finans, HR, IT och många fler intressanta områden.

IT Infrastructure & Support Team Leader, Sweden

Vårt team i Jönköping levererar tillförlitlig industriell infrastruktur och systemlösningar till Fläkt Woods svenska verksamhet på 20 orter runt om i landet. Vi söker nu en tekniskt skicklig person som vill vidareutvecklas i en ledande roll.

Fläkt Woods är en global marknadsledare inom ventilations- och luftbehandlingssystem med fokus på inomhuskomfort och brandsäkerhet. Vi är cirka 2300 anställda med närvaro och försäljning i 65 länder. Fläkt Woods AB, med cirka 850 anställda, har produktion och utveckling i Jönköping, Enköping och Järna samt säljkontor på 17 platser runt om i Sverige.

Uppdraget för Fläkt Woods IT & Systems (IT & S) organisation är att tillhandahålla en portfölj av standardsystem som på bästa sätt tillgodoser verksamhetens och kundernas behov, gemensamma affärsprocesser och ”best practice”, samtidigt som de är i linje med affärsstrategin i syfte att nå uppsatta tillväxt- och lönsamhetsmål.

Tjänstebeskrivning

Som IT-Infrastructure & Support Team Leader leder du verksamheten i support- och infrastrukturteamet. Du ansvarar för planering och prioritering av daglig drift/support samt för våra långsiktiga utvecklingsprojekt. Din roll är operativ inom gruppen och rådgivande utanför i egenskap av expert. Du ingår också som en medlem av vårt globala team av infrastrukturexperter, som samarbetar i framtagandet av globala IT-lösningar för koncernen.

Tjänsten är placerad i Jönköping och du rapporterar till den svenska IT-chefen.

Ansvarsområden

 • Planering och prioritering av daglig drift/support
 • Långsiktig planering av utvecklingsprojekt inom infrastruktur och säkerhet
 • Underhålla och utveckla IT-arkitekturen
 • Utbilda användare inom olika IT-relaterade områden
 • Investeringsplanering och uppföljning
 • Upprätthålla goda kontakter med interna kunder och externa leverantörer
 • Ta fram och följa upp KPI:er för infrastruktur och support
 • Medverkan i det globala infrastrukturteamet
 • Har minst 5 års erfarenhet av arbete inom IT-infrastruktur, drift, support och projektarbete
 • Har erfarenhet av att arbeta med LAN/WAN, virtualisering, säkerhet/sårbarhet samt Microsoftprodukter
 • Är en ”doer” och är van att arbeta hands-on
 • Är en duktig kommunikatör, med goda sociala- och ledaregenskaper
 • Är detaljorienterad samtidigt som du har fokus på långsiktiga mål
 • Har en universitetsexamen (ingenjör, systemvetare eller motsvarande), alternativ jämförbar utbildning med relevant arbetslivserfarenhet.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
 • Har B körkort

Vi söker dig som:

Erfarenhet av Google Apps, HP nät- och serverhårdvara, TSM, IIS, MS SQL, Citrix, VMWare, Cisco, VPN och ITIL är meriterande.

I denna rekrytering samarbetar Fläkt Woods med Flodin IT.

Flodin IT är ett företag som jobbar med rekrytering och uthyrning inom IT. Företaget är ett bolag inom Flodin. Vi som arbetar på företaget har ett brett nätverk och lång erfarenhet från IT-branschen. Vår vision är att alltid sätta kandidatens karriär i fokus, vi ser oss som agenter och karriärrådgivare. Vi jobbar oberoende mot alla IT-bolagen och alla företag med egna IT-avdelningar. Läs mer om oss på www.flodinit.se

För mer information om denna tjänst kontakta:

Lasse Nilsson 073–325 52 06 eller via e-post lasse@flodinit.se

Vi arbetar med löpande urval.

Välkommen med din ansökan och läs mer!

150903flodinIT_32_big

161101–161201

LÄMNA ETT SVAR