Väpnat rån mot djurbutik i Värnamo

0

Vid 17.15 fick polisen in ett larm om ett väpnat rån. Det var zoobutiken Djurens Värld på Malmövägen i Värnamo som då hade blivit utsatt för rånet.

Polisen presstalesperson, Björn Öberg berättar att det handlar om två personer som kommit in och hotat personalen med tillhyggen. De båda rånarna fick med sig en del kontanter innan de springande sprang från platsen. Enligt uppgifter till polisen sprang de båda rånarna österut från affären. Ingen person ska ha kommit till skada vid rånet. Polisen kommer nu att förhöra vittnen till händelsen.

– Vi har fått in signalement från flera personer som sett det inträffade.

– Tyvärr skiljer sig uppgifterna lite åt. Därför väljer vi att avvakta med att gå ut med signalementet än, förklarar Öberg. Platsen där rånet inträffade är avspärrat. Polisens tekniker söker nu efter spår som kan säkras.

LÄMNA ETT SVAR