Zenergy söker teknisk chef

0

Zenergy i Skillingaryd har en ledig tjänst som teknisk chef.

Innovativ Teknisk chef

Zenergy AB utvecklar, tillverkar och säljer energi-, miljöbesparande och brandsäkra bomoduler, byggbodar och byggelement för flexibla lösningar.

Verksamheten är indelad i fyra affärområden: Zenergy ZIP-Bomoduler, Zenergy ZIP-Byggbodar, Zenergy ZIP-element och ZIP-lokaler. Zenergy baserar sin modultillverkning på egenutvecklad patenterad och varumärkesskyddad teknik: Zenergy ZIP-elementet. ZIP-elementet kan användas som ytterväggar, innerväggar eller som golv och takbjälklag.

www.zenergysystem.se

Vår entreprenörsdrivna organisation förstärker nu den industriella organisation med en Teknisk Chef som är en nyckelposition i företaget, ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Med ökad efterfrågan på våra högkvalitativa produkter och en starkt växande byggmarknad befinner sig Zenergy System i en mycket spännande tillväxtfas. Under flera års tid har vi rustat oss för stora volymer och finns nu i fina och ändamålsenliga lokaler med utmärkta förutsättningar att möta framtida efterfrågan.

Teknisk Chef erbjuds en bredd av ansvarsområden med stort fokus på innovation/utveckling och stora möjligheter att sätta sin prägel på produkter och arbetsprocesser.

Ditt viktigaste uppdrag är att ansvara för produkter och sortiment och säkerställa att dessa uppfyller marknadens behov, specifikationer och myndighetskrav, samt övergripande ansvar för produktion och fabrik.

Huvudsakliga ansvarsområden:

 • Ansvar för produkter och sortiment utifrån marknadens behov.
 • Övergripande ansvar för produktion tillsammans med produktionschef o teamledare.
 • Leda och utveckla produktutvecklingsprocesser.
 • Ansvara för kundspecifika och byggnadstekniska lösningar.
 • Teknikutveckling av produkter /Produktvård.
 • Ansvara för att produkterna uppfyller myndighetskrav.
 • Externa kontakter gällande tekniska lösningar.
 • Support till marknadsorganisationen och övrig organisation.
 • Ledningsgruppsarbete.
 • Omvärldsbevakning.
 • Facility Management.

Kvalifikationer:

För att lyckas i rollen behöver du kompetens motsvarande byggnadsingenjör och ett antal års erfarenhet från ledande befattning inom byggbranschen. Du behöver goda kunskaper om konstruktionsarbete, vara en bra projektledare och vara van att driva utvecklingsprocesser.

Vi räknar också med att du har kunskaper inom El/VVS, PBL/BBR. Svenska och engelska behöver du hantera med lätthet i tal och skrift.

Som person vill vi att du är innovativ och drivs av utveckling. Som ledare värdesätter vi stort engagemang, hög samarbetsförmåga och ett strukturerat arbetssätt för att tillsammans med ditt team uppfylla mål. Vi förutsätter att du trivs med öppet klimat och korta beslutsvägar.

För rätt person är detta en utvecklande tjänst där du får arbeta med innovativa och hållbara produkter i ett företag i tillväxt.

Välkommen med din ansökan och läs mer!

Arbetstider: Dagtid

Placeringsort: Skillingaryd

Anställningsform: Heltid

Tillträde: Omgående efter överenskommelse

Ansökan: Tjänsten söker du snarast,  dock senast den 13 december, direkt på www.codeq.se under rubricerad tjänst. Urval sker löpande.

I denna rekrytering samarbetar Zenergy AB med Codeq AB. Kontaktperson på Codeq AB är Sören Holmlind, 0515 – 128 00 eller Christer Johansson, 0393 – 77 99 95.

 

LÄMNA ETT SVAR