Gjuteritekniks ägare fick Nothinpriset

0
Årets Nothinpris hamnade i Värnamo. Det var bröderna Peter och Jonas Abrahamsson som tilldelades det prestigefyllda priset i samband med årets upplaga av Näringslivsdagen.
Bröderna driver tillsammans Gjuteriteknik och de var märkbart berörda när de fick ta emot priset från landshövdingen Håkan Sörman. Sörman som för övrigt gjorde sitt första officiella framträdande i Värnamo i dag.

 

Dagens konferencier, Jonas Gallneby, kunde glädjas åt att den stora möteslokalen på Arken var fylld till sista plats med företagare från GGVV-området. Dessutom en del tunga namn från övriga svenska näringslivet som exempelvis Carl Bennet. Bennet äger en mängd företag, bland andra Rapid i Bredaryd ingår nu i hans grupp av företag.

För att få lite extra glans på tillställningen hade arrangörerna också bjudit in Lennart Persson, känd tv-personlighet och debattledare. Han fick tillfälle att ”grilla” några av företagarna inför den stora publiken. Bland de som fick en offentlig pratstund med Persson fanns exempelvis Magnus Welander, vd för Thule samt kollegan Maria Ericsson som är vd för Kontek

LÄMNA ETT SVAR