Söker säljare till Värnamo

0

Holmgrens Bil AB har ett ledigt jobb som säljare i Värnamo.

Arbetsgivare: Holmgrens Bil AB
Platser: 1
Ort: Värnamo
Uppdragstyp: Rekrytering
Område: Försäljning, inköp, marknadsföring
Publicerad: 2016–11–18
Sista ansökningsdag: 2016–12–11

Holmgrens Bil är en av Sveriges största privata bilhandlare. Holmgrens Bil AB koncernen har en omsättning om cirka 4 mdr och sysselsätter cirka 700 personer. Vi fokuserar på ditt liv med bilen. Vi vill att ägandet ska vara enkelt och bekymmersfritt. Holmgrens Bil finns på orterna Jönköping, Nässjö, Skövde, Göteborg, Vetlanda, Värnamo, Växjö, Borås. Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Oskarshamn, Vimmerby, Västervik och Kungsbacka. På våra anläggningar hittar du ett stort sortiment av både nya och begagnade bilar. Hos oss kan du även tryggt lämna in bilen för all typ av bilservice, byte av vindruta, lagning av stenskott och bilvård. För mer information se: www.holmgrensbil.se

Holmgrens Bil söker säljare till Värnamo

Har du etablerad säljerfarenhet och ett skarpt sinne för affärer? Då är du ett komplement till vårt team av drivna och erfarna säljare. Vi söker dig som har social kompetens och en vilja att skapa goda och långsiktiga kundrelationer. Du är nyfiken och villig att utmana dig själv och beredd att göra det ”lilla extra”.

Som bilförsäljare driver och skapar du dina egna affärsmöjligheter, allt från första kundkontakt till inbytesprocess, avtalsskrivning, leverans och uppföljning. Ditt främsta redskap för att lyckas är proaktivitet genom telefon och mail i kombination med att ha lätt för att skapa förtroende. Du sätter alltid kunden i fokus, samtidigt är du väl bekant med dagens teknik och öppen för framtidens.

Du bör ha några års arbetslivserfarenhet, gärna inom försäljning och goda datakunskaper. Körkort B är ett krav.

Holmgrens Bil är ett expansivt företag som erbjuder en spännande utveckling. Här inspireras du av dina kollegor och får en härlig lagkänsla som stimulerar dig att leverera bilar till nöjda kunder. Hos Holmgrens Bil får man uppleva en puls i vardagen, känna en gemenskap som skapar en stabil och energifylld arbetsplats. Att ha roligt på jobbet anser vi är en förutsättning för att både medarbetare och våra kunder ska trivas hos Holmgrens Bil. Vi bryr oss om kunden och om varandra. Med glädje kommer också nyfikenhet samt en öppenhet att vilja utvecklas och förändras. Ett modernt ledarskap bedömer vi är nyckeln till det.

I denna rekrytering samarbetar Holmgrens Bil med Flodin.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett ungt, men ändå erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta: Peter Flodin 073–325 52 33 eller via e-post peter@flodinab.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan och läs mer!

holmgrens-bil-logo-hojd-150826

LÄMNA ETT SVAR