(M)-motion om ställplatser för husbilar

0

Inför valet för drygt två år sedan talade Moderaterna i Vaggeryds kommun om behovet av så kallade ”ställplatser” för husbilar. Nu har Gunilla Otterberg i spetsen för moderaternas fullmäktigegrupp lämnat en motion i husbilsfrågan.
För varje år som går tycks intresset för husbilarna bara öka och öka. Det handlar om en lavinartad utveckling.
Som Gunilla Otterberg skriver i sin motion är det inte bara vuxna och pensionärer som investerar i husbilar utan också allt fler barnfamiljer.
”På många orter har man insett värdet i att ha särskilda ställplatser för husbilar för att på så sätt kunna ge service och marknadsföra sin kommun”, skriver Gunilla Otterberg som föreslår att sådana uppställningsplatser för husbilar ska tas fram i Vaggeryd och Skillingaryd.
Frågan väcktes ju också i campingplatsutredaren Håkan Gusteus utredning om det framtida behovet för campingplatsen i Vaggeryd.

husbilar-161121-kb

LÄMNA ETT SVAR