Hooks Herrgård söker spapersonal

0

Hooks Herrgård har flera lediga tjänster vid sitt spa.

Det är många som vill besöka vårt härliga spa och nu söker vi fler medarbetare. Kan du erbjuda våra gäster en unik spaupplevelse med högsta kvalité och personligt bemötande? Då kan du vara en av oss.

Vi söker:

 • Hudterapeut & spaterapeuter
  Deltidstjänster mellan 80 – 50 % + extra vid behov
 • Massörer
  Extra vid behov
 • Spareceptionist
  Fasta deltidstjänster samt extra vid behov

Arbetsuppgifter terapeut

På Hooks Herrgård Spa & Fitness erbjuder vi behandlingar för hela kroppen. Vi arbetar med Kerstin Florians välkända produkter och behandlingskoncept och du kommer utföra skräddarsydda behandlingar och kurer. Förutom att du är diplomerad/certifierad terapeut och gärna har några års erfarenhet bakom dig, ser vi att du är positiv, serviceinriktad och intresserad av försäljning. Våra gästers välbefinnande är mycket viktigt för oss och att rekommenderar kunder produkter för hemmabruk ingår i vår service. Har du redan kunskap och är utbildad i Kerstin Florians koncept ser vi det som en fördel men inget krav.

Arbetsuppgifter spavärdinna och spareceptionist

Du tar emot våra bokningsförfrågningar och guidar gästerna till en optimal upplevelse. Du checkar in och ut gäster, sköter servering, städ och tvätt samt ser att våra gäster har det bra och känner sig välkomna i vårt spa. I arbetet ingår administrativa arbetsuppgifter och försäljning. Då du är vårt ansikte utåt har du en mycket viktig position i vårt företag och vi ser att hög service, positivitet och samarbete finns naturligt hos dig. Erfarenhet vid liknande arbete är en fördel.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och vi vill skapa ett härligt spateam med fin sammanhållning som tillsammans ger våra gäster en spaupplevelse utöver det vanliga.

Vi erbjuder:

 • En fantastisk arbetsmiljö i ett bra team på en av Sveriges nyaste spaanläggningar
 • Goda möjligheter till utveckling
 • Bra personalförmåner

Information

Alla tjänster inkluderar kvälls- och helgjobb. Vi kommer från 2017 utöka våra öppettider på lördagar till 23.00 så du ska vara beredd på att arbeta sena kvällar.
Tillgång till bil är ett krav då övrig kommunikation är begränsad.
Intervjuer och tillträde sker löpande

Ansökan

Har du rätt profil och vill hjälpa oss att ge våra gäster en upplevelse utöver det vanliga?
Skicka CV, personligt brev och referenser till frida.w@hooksherrgard.se, intervjuer sker löpande.

LÄS MER! 

hooks-herrgard-logo-10-7-150826

LÄMNA ETT SVAR