Archford tillbaka i IFK

0
Archford Gutu
Archford Gutu

Archford Gutu, ansluter till IFK Värnamo och har skrivit på ett avtal över 2017–2018 med klubben.

23 årige Archford Gutu var en av IFK Värnamos absolut bästa spelare under 2015. Inför årets säsong var han också den spelare klubben jobbade hårdast med att behålla, dock valde han att spela i Zimbabwe under 2016.

– Det är med den bakgrunden mycket glädjande att åter kunna välkomna Archford till klubben. Att en spelare med den höga kapaciteten väljer att åter bli en viktig pusselbit i lagbygget är ett tydligt tecken på att IFK Värnamo är en intressant miljö att vara i. ”I Archford Gutu får IFK Värnamo en centralt väldigt skicklig spelare som både har stora kvaliteter i det offensiva, men som även jobbar väldigt hårt i defensiven. Det är verkligen en spelare att bygga laget runt. säger sportchefen Thomas Lundqvist.

LÄMNA ETT SVAR