Åtta nya hos Horda AIK

0

Sensationellt uppflyttade till division fem Horda AIK, serie- och kvalsegrare efter 19 raka vinster maj-oktober, har genomfört provträningar efter att ha bjudit in alla tänkbara intresserade under november. Vid varje tillfälle har det varit 25–35 intresserade och visat upp sig. Det har handlat om både yngre och äldre spelare, med meriter från division 1 till division 6.
– Huvudlinjen har varit att knyta till oss unga och utvecklingsbara talanger med lokal anknytning, som kan växa in i divison femkostymen, men någon lagpappa har vi också skaffat. De flesta av 2016 års hjältar har stannat kvar, men skyttekungen Franjo Misic har förstås fått erbjudanden från annat håll och Alexander Allegre Herrera och Kenan Arslanovic flyttar för jobb och studier, säger ordförande Torsten Lindberg.

Cesar Salazar har ersatt Ronny Ulvedalen som assisterande coach. Cesar har tidigare jobbat tillsammans med huvudtränaren Fredrik Unbeck Bjerkander.

LÄMNA ETT SVAR